Bøker
Kokeboka mi
Læreverk for mat og helsefaget på 5.-7.
og 8.-10. trinn i grunnskolen. De lekkert designede bøkene dekker alle kompetansemålene
for faget og er i tråd med helsemyndighetenes kostråd.
Oppdragsgiver: Opplysningskontoret for egg og kjøtt /
Bates United AS.
Kokeboka mi
Matopedia
Læreverk for mat- og helsefaget på 5.-7. trinn og 8.-10. trinn. Leksjonene følger skoleåret med sesonger og høytider, og deles årlig ut til
130 000 elever.
Bærekraft, dyrevel-ferd, ernæring og kosthold er viktige temaer som belyses. Bokserien benytter nyvinningen digitalt papir, der enkelte
sider inneholder mobilvideoer som
blir synlige via Matopedia-appen.
Oppdragsgiver: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.
Matopedia
Håndplukket
- gode opplevelser i Norge
Alle har vi behov for å komme oss bort i blant. Til noe forfriskende og annerledes. Innovasjon Norge har i samarbeid med landbrukets organisasjoner valgt ut 15 konferansesteder som gir oss anledning til å oppleve kultur og norske tradisjoner på en ny og spennende måte. Alle med egenart og sjel og spesiell vekt på kulinariske opplevelser inspirert av lokale råvarer. Med oppskrifter og adresseliste.
Tekst av Anne-Karine Strøm.
Foto av Esten Borgos.
Utgitt på SKALD Forlag.
Håndplukket
Per Gynt-gården: En gjestebok
Den eventyrlige historien om hvordan en gård, som kan føres tilbake til legendene rundt Peer Gynt, etter en periode med sterkt forfall
stod opp som fugl Fønix fra asken og ble til en av Norges flotteste gjestegårder.
Gjesteboken presenterer
den filosofien som kjøkkenet på gården bygger på, med oppskrifter og fantastiske bilder.
Tekster av Erik Fosnes
Hansen m.fl.
Foto av Esten Borgos.
Utgitt på Forlaget Press.
Per Gynt-gården